Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 10 Kasım 2023 90 Görüntüleme

TFF Mersin’e Yeni il Hakem Kurulu Atadı. Kurulda Tarsuslu tecrübeli hakem Selçuk Sarıgül’de yer alıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Mersin il hakem kurulu başkanlığına önemli bir atama gerçekleştirdi. Aynı zamanda Erdemli Öğretmenevi Müdürü olan Mehmet Güven, il hakem kurulu başkanlığı görevine getirildi.
Mehmet Güven’in başkanlığını üstlendiği il hakem kurulu, tecrübeli bir ismi daha bünyesinde barındırıyor. Tarsuslu tecrübeli hakemimiz Selçuk Sarıgül, il hakem kurulu üyeleri arasında yer alıyor.
Mersin il hakem kurulu şu isimlerden oluşuyor: Mehmet Güven (Başkan) Ali Adıgüzel Erman Ercan Selçuk Sarıgül ve Abidin Arslan yer alıyor.
Bu önemli atamanın, Mersin ilinin futbol hakemliği alanında daha da güçlenmesine katkı sağlaması bekleniyor. İl hakem kurulu, bölgedeki futbol faaliyetlerinin düzenli ve adil bir şekilde yönetilmesini sağlayacak önemli bir rol üstleniyor.
Mehmet Güven ve ekibi, Mersin futbolunun gelişimine katkıda bulunacaklarına olan inançla göreve hazırlandıklarını belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster