Ana Sayfa Gündem, Teknoloji 14 Ekim 2024 7 Görüntüleme

ALİ HAMZA PEHLİVAN, TEKNOFEST VE TÜRKİYE TEKNOLOJİ VAKFI TEMSİLCİLERİNİ KABUL ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, teşekkür ziyaretine gelen TEKNOFEST Genel Sekreteri Muhammet Saymaz, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mersin İl Sorumlusu ve TEKNOFEST Ulaşım Koordinatörü Ahmet Bozdoğan, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Bursa İl Sorumlusu Nurkan Karabulut’tan oluşan heyeti kabul etti
TEKNOFEST 2024 kapsamında; 164.276 proje ile en çok proje üreten il sıfatına sahip olan Mersin İlimizde düzenlenen Drone Şampiyonası, İnsansız Su Altı Sistemleri yarışması ve İnsansız Deniz Aracı yarışmaları ile Adana Şakirpaşa havalimanında düzenlenen TEKNOFEST 2024’e vermiş oldukları desteklerden dolayı TEKNOFEST heyeti Valimiz Ali Hamza Pehlivan’a teşekkürlerini iletti.
Vali Pehlivan, “Böylesi büyük, takdire şayan ve ülkemizin daha müreffeh geleceği açısından büyük önem taşıyan bir organizasyona en çok proje üreten il sıfatıyla katılmak Mersin olarak hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Emeği geçen bütün kişi ve kurumlara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gençlerimizle gurur duyuyoruz.” dedi.
Ziyaret vesilesiyle çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster