Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Yaşam 12 Eylül 2023 77 Görüntüleme

ALİ HAMZA PEHLİVAN, ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ HARUN YILDIRIM İÇİN DÜZENLENEN MEVLİD PROGRAMINA KATILDI

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi’nde 11.09.2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucu Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım için düzenlenen mevlid programına katıldı
Toroslar İlçemize bağlı Sağlık Mahallesinde düzenlenen programda, Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım ve bütün şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi.
Vali Pehlivan, Şehidimizin annesi Ayşe Yıldırım, babası Orhan Yıldırım, kardeşlerine, aile mensuplarına ve yakınlarına taziyelerini, sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.
Mevlid programına, Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, İl Müftüsü Aydın Yığman ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya,Şehit Ailelerimiz,Gazilerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Tarsus’ta Zincirleme Kaza

Tarsus’ta Zincirleme Kaza

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster