Ana Sayfa Gündem, Kültür, Son Dakika 13 Ekim 2023 99 Görüntüleme

ALİ HAMZA PEHLİVAN, ŞEHİT İSTİHKAM UZMAN ÇAVUŞ MEHMET EMRE TEKE İÇİN DÜZENLENEN MEVLİD PROGRAMINA KATILDI

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Irak’ın Kuzeyinde icra edilen Pençe Kilit-2 Harekatı Şehit Teğmen Abdülkadir Güler operasyonu kapsamında, 09.10.2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen taciz saldırısı sonucu Şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Mehmet Emre Teke için düzenlenen mevlid programına katıldı
Düzenlenen programda, Şehidimiz İstihkam Uzman Çavuş Mehmet Emre Teke ve bütün şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi.
Vali Pehlivan, Şehidimizin babası Davut Teke, annesi Züleyha Mutlu, kardeşleri, aile mensupları ve yakınlarına taziyelerini, sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.
Mevlid programına, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutan Vekili Albay Oğuz Eryılmaz, Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster