Ana Sayfa Gündem, Spor 18 Ekim 2024 2 Görüntüleme

ALİ HAMZA PEHLİVAN, ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN (ÇBK) – ZABİNY BRNO BASKETBOL MAÇINI İZLEDİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi ile birlikte; EuroLeague Kadınlar Liginde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü Mersin (ÇBK) takımı ile Zabiny Brno takımları arasında oynanan basketbol maçını izledi.
Servet Tazegül Spor Salonunda oynanan müsabakada Zabiny Brno takımını 88-74 yenen Çukurova Basketbol Kulübü oyuncularını aldıkları galibiyetten dolayı tebrik eden Vali Pehlivan, İlimizi EuroLeague Kadınlar Liginde temsil eden takıma, başarılarının artarak devam etmesi dileğinde bulundu.
Vali Pehlivan’a; Vali Yardımcısı Ahmet Gazi Kaya, Toroslar Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Gençlik ve spor İl Müdürü Göksun Öz ve ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster