İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 3 Haziran 2023 143 Görüntüleme

TARSUS “ŞAH TARZ TARIM” DIŞ TİCARETTE ve İHRACATTA BAŞARIYLA YOL ALIYOR

Şah Tarz Tarım Şirket Sahibi Orkide Çubuk, Çiftçilerden Aldıkları Ürünleri Dış Ticarette Titizlikle İhraç Ederek Sezon Çalışmalarına Devam Ediyor
Tarsus merkezli Şah Tarz Tarım, ithalat ve ihracat faaliyetlerinde özverili çalışmalarını sürdürüyor. Şirketin sahibi Orkide Çubuk liderliğinde, çiftçilerden temin edilen ürünler dünyanın farklı bölgelerine titizlikle ihraç ediliyor.
Sezon çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Şah Tarz Tarım, çiftçilerden aldığı ürünleri dış ticaretteki tüm aşamalarda özenle yönetiyor. Ürünlerin paketlenmesi, depolanması ve sevkiyatı gibi süreçlerde yüksek kalite standartlarına bağlılık gösteriliyor.
Tüm aşamalarda özenle çalışılarak, ürünlerin kalitesi ve tazelikleri korunarak müşterilere ulaştırılıyor. Orkide Çubuk liderliğindeki Şah Tarz Tarım, dış ticaret faaliyetlerini özveriyle sürdürerek uluslararası pazarlarda güvenilir bir marka olmayı başarıyor.
Müşteri taleplerine hızlı ve esnek bir şekilde yanıt verme konusunda da öncü bir rol üstleniyor. Bu sayede müşteri memnuniyeti sağlanarak, uzun süreli iş ilişkileri kuruluyor.
Şah Tarz Tarım, paketleme aşamasından tüm süreçlere özenle yaklaşarak müşterilere kaliteli ürünler sunmayı sürdüreceğini ve sektördeki liderliğini koruyacağını belirtiyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster