İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Son Dakika, Yaşam 18 Ağustos 2023 70 Görüntüleme

ALİ HAMZA PEHLİVAN BAŞKANLIĞINDA MİLLİ EĞİTİM YATIRIMLARI VE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM SEZONUNA YÖNELİK HAZIRLIKLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, milli eğitim alanında hayata geçirilmekte olan yatırımlar ve 2023-2024 eğitim öğretim yılına yönelik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen hazırlık çalışmalarına ilişkin değerlendirme toplantısı yapıldı
Mersin İlimiz genelinde; 16.171 derslikli toplam 1.394 okulumuzun yeni eğitim öğretim yılına hazırlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar, inşaat aşamasında olan, inşaatı tamamlanarak hizmete açılacak olan okullar ve ilgili diğer hususlarda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.
Toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, YİKOB İdari ve Mali İşler Müdürü Oğuz Kahraman, YİKOB Müdür V. Eşref Tolga Erdoğdu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kamil Çelebiyılmaz katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster