İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 9 Eylül 2023 156 Görüntüleme

ALİ BOLTAÇ: “Partimizin kapısını çalan herkes bizim kardeşimizdir, evladımızdır.”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Tarsus İlçe Başkanlığına yeni üye olan vatandaşların rozetlerini, CHP Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali Boltaç; CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu ve CHP Tarsus İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal ile birlikte taktı.

Gerçekleştirilen rozet töreni için Ali Boltaç duygularını şöyle dile getirdi:” Göreve kısa bir süre önce başlayan kıymetli ilçe başkanımız Selahattin Şahin ile birlikte partimize katılan yurttaşlarımıza rozetlerini taktık. Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin kapısını çalan herkes bizim kardeşimizdir, evladımızdır. Cumhuriyetimizin 100. yılında bizlere ve partimize güvenip yol arkadaşımız olan ve aramıza katılan kardeşlerimize hoş geldin der, katılım törenini organize eden ilçe başkanımız ve yöneticilerine teşekkür ederim .”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster