Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 9 Ocak 2024 59 Görüntüleme

ALİ BABACAN TARSUS’TA ADAY TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Demokrasi ve Atılım Partisinin (DEVA Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan, Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen ve Genel Merkez Yöneticilerinden oluşan bir heyetle  8.01.2024 pazartesi günü, Tarsus Belediye’si Nikah Salonu’nda Aday Tanıtım Programı gerçekleştirdi.

Toplantıya Mersin İl başkanı, Tarsus İlçe Başkanı, Önceki dönem il ve ilçe başkanları, yöneticileri ve partililer katıldı. Deva Partisi Mut Belediye Başkan Adayı Fatma Çelik Kovan, ve Deva Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ramazan Yıldırım tanıtıldı.

Deva Partisi Tarsus İlçe Başkanı Hasan Atay : bugün çıktığımız kutlu bir serüvenin, kararlılıkla yürüdüğümüz gizemli bir yolun, en kıymetli anlarından birini yaşıyoruz. Bugün tarsus’ta Belediyecilik anlayışını tamamen kaldırılacak olan Deva belediyeciliğini Tarsus halkıyla tanıştırmak amacıyla Sn Belediye Başkan adayımızı açıkladık. Deva Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayımız Ramazan Yıldırıma çıkmış olduğu meşakkatli yolda başarılar diliyoruz dedi.


Deva Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ramazan Yıldırım ise Bize ve ekibimize güvendiğiniz için şahsım ve ekibim adına teşekkür ederim diyerek, Aday olduğumuz ilk andan buyana, gerek ziyaretler, gerek vatandaşlarımızın bize ilgisi bizleri çok mutlu etmiştir dedi.

Yeni üyelere rozet taktimi de yapılan programda yaklaşık 19 Ak partili üyelerden Deva partisine geçiş oldu. Rozetleri Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan taktı.

Programın sonunda Akkoza Medya mikrofonlarımıza röportaj veren Genel Başkan Ali Babacan : Tarsus’un çok daha iyi yönetilmeye layık olduğunu düşünüyorum. Deva belediyeciliğinin Tarsus iyi geleceğinden eminin. Biz hem etkin yönetiriz, hemde temiz yönetiriz dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster