İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Politika, Sağlık, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 17 Şubat 2023 183 Görüntüleme

AKKOZA DEPREM ÖZEL ”TARSUS TEK YÜREK OLDU RÖPORTAJLAR SERİSİ”

Ülkemizde yaşanan asrın deprem felaketi, hepimizi derinden sarstı, yaşanan felaketin ilk anından itibaren, güzel kentimiz Tarsus’un kamu kurum ve kuruluşları, mülki amirleri, siyasi partileri, sivil toplum kuruluşları, dernekleri, şirketleri, esnafları, yardımseverleri, hayırseverleri ve tüm vatandaşlarımız birlik ve beraberlik içinde yardım seferberliğine başladı.
Bizde Akkoza Medya Grubu olarak bir dizi özel röportajlar serini başlattık. Bu çalışmamız ile birlik ve beraberliğinize katkı sağlamak istedik. 16.02.2023 Perşembe itibari 15 özel röportaj gerçekleştirdik. 17.02.2023 Cuma  itibari ile tekrar röportajlarımız devam edecek. Röportajlarımızın videosunu Cumartesi (18.02.2023) akşam yayınlamayı planlamaktayız.
İŞTE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ 15 RÖPORTAJLARDAN ‘VURGULAR’
Tarsus Ekrem Çoşkun Dönerden Sn. Ayça KOÇ : Depremzedelere ücretsiz döner ve köfte verdiklerini vurguladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Sn. Mehmet ÇELİK ise : Bu birlik ve beraberliğin yardım seferberliğinin sürdürüle bilmesinin altını çizerek vurguladı.
Tarsus Kent Konseyi Başkanı Sn. Ayşegül BUTCHER ise : Kentimize gelen depremzedelerimize danışmanlık yönlendirme ve e-devlet gibi konularda yardımcı olacaklarını vurguladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Kadın Kolları Başkanı Sn. Belda BOROĞLU ise : Depremden önce bizim bir dayanışma ekmeği çalışmamız vardı, şimdi ise bunu ilmek ilmek dayanışma örüyoruz kampanyasıyla birleştirdiklerini vurguladı.
Vatan Partisi Tarsus İlçe Başkanı Sn. Suat IŞIK ise : Bu acılardan, paylaşarak ve milli dayanışma ruhunu büyüterek çıkacağımızı vurguladı.
Tarsus Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sn. Adil BAL ise : Depremin ilk anından itibaren gençlik kollarımıza ve örgütümüz ile 7/24 uyumadan depremzedelere yardım ettiklerini vurguladı.
Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Sn. Ahmet BEBEK ise : Ülkemizin ve milletimizin bu acılı günlerinde, bazı provakatif eylemlerle, gerek sosyal medyada gerekse televizyon kanallarında, ülkemizi ve milletimizi yanlış yönlendirmeleri konusunu vurguladı.
Hüda-Par Tarsus Basın Sözcüsü Sn. Hüseyin DEMİRKOL ise : Siyasi partilerin çalışmalarını gördük, özellikle sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarının takdire şayan olduğunu vurguladı.
Tarsus Umut Kervanı Kurucularından Sn. Oğuz OBUT ise : Deprem bölgesinden Tarsus’a ciddi depremzede vatandaşların geldiğini, bununla ilgili o vatandaşlarımızın dertlerine dermen olmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.
Memleket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Sn. Kazım Can İZGİOĞLU ise : Çalışmalarının Genel Merkez düzeyinde olduğunu, bununla ilgili ülke olarak memleket yaraları birlikte saracaklarını vurguladı.
Özel Tarsus Maya Göz Merkezi Sahibi, Dr. Mehmet Yunus SEVEN ise : bu günlerin zor günler olduğunu, bu günlerin paylaşmakla geçeceğini ve Maya Göz olarak ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.
Çukurova Spor Kulübü Yöneticilerinden Sn. Halil İbrahim UZUN ise : Bu günlerin dayanışma günü olduğunu, sağı solu yok, hepimiz insanız, hepimizin bir birimize destek olması gerektiğini vurguladı.
Foto Kanal Fotoğraf Stüdyo Sahibi Sn. Savaş KÜÇÜKÖNER ise : Tarsus’a gelen depremzede vatandaşlarımızın kimlik kartı için gerekli olan, biyometrik fotoğraflarını ücretsiz çekeceğini vurguladı.
Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği Başkanı Sn. Ümran YILDIRIM ise : Depremin ilk anından itibaren çalışmalarının yanı sıra, Güzel kentimiz Tarsus’a gelen depremzede vatandaşlarımıza, Dernek bünyesinde yardımlarını sürdüreceklerini vurguladı.
İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Sn. Burak ÖZDİL ise : bu elim ve vahim durumda, birlik ve beraberlik zamanının olduğunu ve bu anlamda her görüşten insanın, her fikirden insanın, bu olağan üstü durumlarda bir olması birlik olması gerektiğini vurguladı.
VURGULAR DAHİL, TÜM RÖPORTAJLAR FULL OLARAK (18.02.2023) CUMARTESİ AKŞAMI AKKOZA MEDYA YOUTUBE KANALINDA YAYIN’DA OLACAK.
Önemli Dip Not : Röportajlarımız (17.02.2023 Cuma Günü) Yarında Devam edecektir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster