İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kadın, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 20 Şubat 2023 204 Görüntüleme

AKKOZA DEPREM ÖZEL RÖPORTAJLARI DEVAM EDİYOR

Akkoza olarak bir dizi deprem özel röportajlar seri düzenlemiştik.
Bu kapsamda bugün ise ; Osmanlı Gayrimenkulden Tuğba Doğan, ve Behiye Türko, Tarsus Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Gökhan Arkan, ve Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan ile deprem faaliyetleri hakkında röportaj gerçekleştirdik.
RÖPORTAJLARDAN VURGULAR;
Osmanlı Gayrimenkulden Tuğba Doğan : Depremin ilk anından itibaren yardım yapmaya başladıklarını, özellikle yeni doğum yapmış depremzede aileler ve bebekleri olan depremzede vatandaşlarımıza beşik yardımı yaptıkları vurguladı.
Osmanlı Gayrimenkulden Behiye Türko : bizzat deprem bölgesine gittiğini, ve yaşananları bizzat gördüğünü tarifi olmayan bir afet olduğunu, bu konuyla ilgili ellerinden ne geliyorsa yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini vurguladı.
Atatürkçü Düşünce Derneği Tarsus Şube Başkanı Gökhan Arkan : Depremin ilk anından itibaren deprem bölgesine gittiklerini, ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt’un talimatlarıyla ilk andan beri yardım çalışması yürüttüklerini ve yaraları birlikte saracağımızı vurguladı.
Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan ise : Gerçekten zor bir dönem geçirdiğimizi, 5 dernek olarak, inşallah hep birlikte bu yaraları saracaklarını, Depremzede vatandaşlarının eski hayatlarına kavuşması için Milletçe ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.
Röportajların videosu gün içinde Youtube Akkoza Medya kanalında yayında olacak. Ayrıca röportajlar serimiz devam edecektir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster