İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Sağlık, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 3 Şubat 2023 156 Görüntüleme

AKKOZA AİLE ÖZEL PAROGRAMI 2’İNCİ BÖLÜMÜ TAMAMLANDI

Uzman terapist Durmuş Ali YILMAZ hocamız bu hafta Akkoza Medya Stüdyolarında KADIN ERKEK, ÇOCUK ve AİLE konusunu işledi.
Evlilik Kararı hakkın da, Çocukların olumsuz davranışı, İstediği olmayınca ağlama krizine giren çocuklar, Ergenlik sonrasında ki süreç, Eşlerin akrabaları arasındaki sorunları, ikili ilişkilerdeki güven konusu, Dizilerin ve Sosyal medyanın üstümüzdeki etkileri, ve son yıllardaki boşanma sayılarının artması konusu enine boyuna konuşuldu.
İzleyicilerinde sorularına yanıt veren Durmuş Ali Yılmaz hocamız, Akkoza Medya Aile Özel programının 3’üncü konusunu da paylaştı. 17 Şubat 2023 Cuma günü saat 14:00’da yayınlanacak olan Akkoza Aile Özel Programı 3’üncü bölümün konusu ise : Aile içi iletişim ve Çocuklarda Ödül-Ceza konusu olacak.
Canlı yayını izlemek için face linki https://www.facebook.com/AkkozaMedya/videos/1375616886584731
Canlı yayını izlemek için YouTube linki : https://www.youtube.com/watch?v=pY164fTyQX0

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster