İçel
Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 22 Mart 2023 120 Görüntüleme

Akademi Derneği Üniversiteye Hazırlanan Depremzede Gençleri Yalnız Bırakmıyor

Türkiye’nin saygın bilim insanları, akademisyenleri, araştırmacıları ve sanatçılarını bünyesinde bulunduran güçlü sivil toplum kuruluşu Akademi Derneği, depremin yaşandığı ilk günden itibaren gerçekleştirdiği nakdi yardımların yanı sıra üniversite sınavına hazırlanan depremzede gençlerin eğitim sürecine de katkı sunmaya devam ediyor.

Hataylı depremzedelere gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında konuşan Akademi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, “Türkiye’nin önde gelen sanatçıları, oyuncuları ve sporcularının da desteklediği kampanyamız çok geniş bir kitleye ulaştı. Ülkemizin dört bir yanından hayırsever milletimiz kitap bağışlarında bulundular. Üyelerimizle beraber büyük bir özveriyle her bir öğrencimizin alanını ve taleplerini ayrı ayrı göz önünde bulundurarak kitap setlerini ve kırtasiye ihtiyaçlarını özenle hazırladık. Hazırladığımız setlerin bir bölümünü Türkiye’nin çeşitli bölgelerine yerleşmek durumunda kalan öğrencilerimize kargoyla gönderdik. Diğer önemli bir bölümünü ise depremzede gençlerimizi tek tek ziyaret ederek Hatay ve Mersin’de kendilerine teslim ettik ve gençlerimizin diğer taleplerini de dinledik” dedi.

Depremzede Gençler Çok Başarılı Olacaklarını Belirttiler

Bir daha böylesine büyük bir acının yaşanmaması temennisinde bulunan Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, “Her bir gencimiz pırıl pırıl. Onlar, ülkemizin aydınlık yarınları. Gençlerimiz, gelecekte büyük başarılar elde edeceklerinin sözünü verdiler. Bizler de her daim onların yanında olacağımızın ve üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğimizin sözünü verdik” şeklinde konuştu.

Başkan Özbozkurt son olarak, böylesine anlamlı bir kampanyada emek göstererek gençlerimizin yanında olan herkese şükranlarını sundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster