İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 26 Ağustos 2023 135 Görüntüleme

Ak Ocakları Tarsus İlçe Başkanlığından ,Fatih Yıldırım ve Ahmet Bebek’e Ziyaret

Ak Ocakları Tarsus İlçe Başkanı Serkan Korkmaz ,MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım ve Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Bebek ‘i ziyaret etti

AK Ocakları Tarsus İlçe Başkanı Serkan Korkmaz ziyaretleriyle ilgili şunları söyledi: “AK Ocakları Tarsus İlçe Başkanlığı olarak MHP Tarsus İlçe Başkanlığı görevine atanan Gönlü güzel kıymetli insan Fatih Mehmet YILDIRIM başkanı, makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledik. Kıymetli Başkanıma ve yönetimine bizlere göstermiş oldukları ilgi alakadan dolayı şahsım ve Ak Ocaklar Ailemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Ardından kıymetli kardeşim ülküdaşım dava adamı Tarsus Ülkü Ocağı Başkanı Ahmet BEBEK Başkanı makamında ziyaret ederek, genel ve özellikle şehrimiz Tarsus adına olumlu istişarelerde bulunduk. Kıymetli kardeşime bizlere göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı. Şahsım ve Ak Ocaklar Ailemiz adına Teşekkürlerimi sunuyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster