İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 10 Ocak 2023 155 Görüntüleme

TARSUS UMUT KERVANI GÖNÜLLERİ ISITIYOR

TARSUS Umut Kervanı İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği yardım faaliyetleri kapsamında başlattığı ‘Bot ve Mont’ kampanyası ile ihtiyaç sahibi ailelerin gönüllerini ısıtıyor
Tarsus’ta yardım faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya devam ediyor. Tespit edilen mağdur ailelerin hanelerini ziyaret eden dernek gönüllüleri yetim çocukların yüzünü güldürüyor.
İhtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmalarına kış mevsimi dolayısıyla hız veren Umut Kervanı Gönüllüleri kışlık giyim ve ısınma desteği çalışmalarını sürdürüyor. Hayırsever vatandaşlardan temin edilen yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için mücadele eden dernek gönüllüleri anlaşma sağladıkları mağazalardan mont ve bot desteği yapıyor. Yaklaşık 50 yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları mağazada ağırlayarak mont ve botlarını teslim eden dernek gönüllüleri miniklerin gönlünü ısıtıyor.
Umut Kervanı Derneği Tarsus Şube Başkanı Ziya Bayık, yardım çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada; “Yakın zamanda yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımız için başlattığımız kışlık giyim yardımı projemiz olan “Bot ve Mont” kampanyamız kapsamında onlarca yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğumuzun kışlık giyimini tedarik ettik. Ailelerimizi ilimizde bulunan iki mağazaya yönlendirilerek bu çocuklarımızın gönüllerince giyinmelerini sağladık elhamdülillah. Bu yardım için bize destek olan tüm hayırseverlerimize ailelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Buradan sizin aracılığınızla kendilerine çocukların sıcak tebessümlerini ve annelerinin dualarını iletmek istiyoruz. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster