İçel
Ana Sayfa Gündem, Yaşam 7 Ocak 2023 163 Görüntüleme

AK Parti’den Sinan Ateş’in Ailesine Ziyaret

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in suikasta kurban gitmesinin ardından AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Ateş’in ailesini ziyaret etti. Bu adım AK Parti’den Ateş’in ailesine ilk taziye ziyareti oldu. Gürkan’ın aileye; Beştepe’den geldiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını getirdiğini ve Cumhurbaşkanı’nın ‘Biz bu olayı çözeceğiz, sonuna kadar yanınızdayız’ dediğini aktardığı öne sürüldü.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık‘ta Ankara‘da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Cinayet soruşturması kapsamında çok sayıda kişi tutuklanırken, AK Parti ve MHP‘den geç açıklama yapılması dikkat çekmişti. AK Parti kanadından Sözcü Ömer Çelik cinayetin soruşturulduğunu söyledi, MHP’den ise Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise “Hassas konulardaki sessizliğimiz acziyete yorulmasın” dedi.

AK PARTİ’DEN TAZİYE ZİYARETİ

Soruşturma kapsamında çok sayıda kişi tutuklanırken halen çalışmalar devam ediyor. Gözler gelecek haberlere çevrilmişken AK Parti Bursa  İl Başkanı Davut Gürkan dün akşam Sinan Ateş’in ailesini ziyaret etti. Bu ziyaret suikastın ardından AK Parti’den ilk olmuş oldu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster