İçel
Ana Sayfa Gündem, Yaşam 2 Ocak 2023 154 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, TRAFİK DENETİM VE YOL KONTROL NOKTALARINI ZİYARET ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, trafik denetim ve yol kontrol noktalarını ziyaret ederek, yılın her günü olduğu gibi halkımızın huzuru ve güvenliği için yılbaşı gecesi de nöbetleri başında olan Emniyet ve Jandarma personelinin yeni yılını kutladı.
Sağlık, huzur, hayır ve iyiliklere vesile olmasını temennisiyle görevlerinde üstün başarılar dileyerek çalışan tüm ekiplere telsiz anonsuyla seslendi:
‘Değerli arkadaşlarım, bugün yılın 365 günü olduğu gibi görevlerinizin başındasınız. Her yıl başında elbette yoğunluklar biraz daha artıyor.
Mersin Valiliği olarak İçişleri Bakanlığımızın genelgeleri doğrultusunda yılbaşı gecesine yönelik; İl Emniyet Müdürlüğümüz, İl Jandarma Komutanlığımız ve Sahil Güvenlik Komutanlığımızla birlikte personel ve araç planlaması günler öncesinde hazırlandı. Bugün de sizler sahada bu planları uyguluyorsunuz. Amacımız her zaman olduğu gibi vatandaşımızın güvenliği, esenliği, sağlığı ve her günü olduğu gibi bugününü ve gecesini de huzur içerisinde geçirmesidir. Sizler zamanınızdan feragat ediyorsunuz.
Ailelerinize belki zaman ayıramıyorsunuz ve nöbet tutuyorsunuz. Ama bu yaptığınız görevler biliniz ki toplumumuzun her ferdinin nezdinde kabul ve takdir görüyor. Sizleri görünce bütün vatandaşlarımız kendisini çok daha güvende ve huzur içerisinde hissediyor. Sizlere üstün başarı dileklerimizi iletiyoruz. Yeni yılınızı tebrik ediyoruz.
2023 yılının hayır ve iyiliklerle dolu olmasını, ailelerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu nice yıllara erişmenizi diliyorum. Allah sizlerden razı olsun, başarılar, muvaffakıyetler nasip etsin. Toplumumuzun huzurunu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte sağlamaya devam edeceğiz. Hepinize sevgiler, saygılar sunuyorum. Allah’a emanet olunuz..’ dedi.
Ziyaretlerinde Vali Pehlivan’a; Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster