İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 9 Kasım 2022 231 Görüntüleme

MEMLEKET PARTİSİ ,ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Memleket partisi İl Başkanı Sayın Özgür Türker ,Memleket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Sn Av Kazım Can İzgioğlu, Başkan Yardımcısı Sn Av Arda Ziylan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret etti.


Memleket Partisi Mersin İl Başkanı Sn Özgür Türker ;

”Partimizin Tüzüğünde ilk sırada Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vardır .Bu ekonomi nereye gidiyor ,zam zam artık halkımız enflasyonla mücadele edemiyor. Halk sabahın ilk ışıklarıyla ekmek kuyruklarında, aylardır evine et girmeyen meyve girmeyen tüp alamayan milyonlarca insanımız var. Kısacası halk perişan. Ama Ben hiç umutsuz değilim .” dedi.


Atatürkçü Düşünde Derneği Tarsus Şubesi  Başkanı Sn Gökhan Arkan ise, ziyaretlerinden dolayı Memleket Partisi İl Başkanı ve İlçe Başkanlarına teşekkür etti ve çıkmış oldukları bu güzel yolda başarılar diledi .

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster