Ana Sayfa Gündem 14 Ekim 2024 7 Görüntüleme

ALİ HAMZA PEHLİVAN, ÇAMLIYAYLA İLÇESİNDE MAHALLE MUHTARLARI VE BİRİM AMİRLERİYLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Çamlıyayla İlçesinde Mahalle Muhtarları ve Birim Amirlerinin katılımıyla Çamlıyayla Kaymakamlığı Toplantı Salonunda toplantı gerçekleştirdi
Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Muhtarlarımız mahalleleriyle ilgili sorun, tespit ve taleplerini dile getirdi.
Toplantıda yaptığı konuşmasında, Mersin’in sadece Akdeniz’in değil Ülkemizin de inci ve öncü şehri olduğunu vurgulayan Vali Pehlivan, İlimiz genelinde ve Çamlıyayla İlçemizdeki kamu yatırımları, yerine getirilmekte olan kamu hizmetleri hakkında bilgiler paylaştı.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün kamu hizmet alanlarında yatırımların, çalışma ve faaliyetlerin etkin bir şekilde devam edeceğini belirten Vali Pehlivan, devlet kurumlarıyla vatandaşlarımız arasında iletişim köprüsü kurmak suretiyle verdikleri hizmetlerinden ve sağladıkları katkılardan dolayı Muhtarlarımıza teşekkür etti, görevlerinde başarılar diledi.
Toplantıya; Çamlıyayla Kaymakam V. Tayfun Yılmaz, Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu, AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Karataş birim amirleri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster