İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 29 Mayıs 2023 105 Görüntüleme

HÜDA PAR İlçe Başkanı Tanış Tarsus’ta Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış seçim çalışmaları kapsamında Tarsus’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.Ziyaretlere HÜDA PAR Tarsus İlçe teşkilatı eşlik etti.Esnaf ve aile büyükleri ile buluşan Tanış, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.
Milletvekili seçimlerinde kendilerine destek veren esnafa ve aile büyüklerine teşekkürlerini ileten Tanış, seçimleri hep beraber kazandıklarını ifade etti.
Yaklaşan seçiminin ülke ve millet için önemli bir seçim olduğunu dile getiren Tanış, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı yapmak için çalışacaklarını söyledi.Yapılan ziyaretler esnafın ve aile büyüklerinin yoğun teveccühü ile son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster