Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 10 Ekim 2024 10 Görüntüleme

Kasım Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Öğrencilere Sıcak Çorba İkramı

“Devletin Eli Sofranın Bereketi” Projesi Kapsamında 2. Program Gerçekleştirildi

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından başlatılan “Devletin Eli, Sofranın Bereketi” projesi kapsamında, öğrencilere yönelik çorba ikramı etkinlikleri devam ediyor. 9 Ekim 2024 Çarşamba günü, Kasım Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen etkinlik, Tarsus Kaymakamlığı himayesinde Türk Kızılayı ve Tarsus Müftülüğü’nün iş birliği ile gerçekleştirildi.


Etkinlikte öğrenciler, ders öncesinde sıcak çorba ile buluşarak güne başladı. Proje, gençleri hem fiziksel hem de ruhsal açıdan güçlendirmeyi amaçlıyor

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu, bu tür etkinliklerin öğrencilerin okula bağlılıklarını artıracağını ve onların topluma faydalı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayacağını belirtti.

Yıl sonuna kadar Tarsus’taki 14 farklı lisede her hafta devam edecek olan bu çorba ikramı etkinliği, sadece öğrencilerin beslenme ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp, yardımlaşma ve paylaşmanın önemini yaşamaları için de bir fırsat sunuyor.

Etkinlikler, her sabah saat 07.30’da öğrencilerin derse başlamadan önce sıcak çorba ikramıyla gerçekleşiyor

Bu sosyal sorumluluk projesinin, eğitim sürecine aktif katılımı teşvik etmesinin yanı sıra toplumsal dayanışmayı güçlendiren önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster