Ana Sayfa Gündem, Tarsus 27 Eylül 2024 6 Görüntüleme

Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu’ndan Perşembe Turu

Tarsus Kent Konseyi’ne bağlı TABİT (Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu), bisiklet ile ulaşım konusunda farkındalık yaratma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

TABİT, her Perşembe akşamı saat 19:30’da düzenli olarak 15 ila 20 kilometrelik bisiklet turları gerçekleştiriyor. Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu, bu perşembe akşamı düzenlediği bisiklet turuyla bisiklet severleri bir araya getirdi. 19.30’da Rauf Denktaş Parkı’ndan başlayan tur, Nilgün Hanım Konağı’nda son buldu. Topluluk üyeleri, eylül ayının serin havası eşliğinde keyifli bir sürüş gerçekleştirdi.

Bisiklet Topluluğu Başkanı Gökhan Özberk, turun başarılı bir katılımla tamamlandığını belirterek, “Eylül ayının serinliği yüzümüze vura vura gerçekleştirdiğimiz perşembe turumuz güzel bir katılım ile sonuçlandı,” dedi. Tur sonunda, Nilgün Hanım Konağı’nın sahibi Nilgün Hanım katılımcılara çay ikramında bulundu. Özberk, misafirperverliği için Nilgün Hanım’a ve katılımlarıyla tura renk katan bisiklet severlere teşekkür etti.

Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu, sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak adına düzenlediği etkinliklerle dikkat çekmeye devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster