Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 27 Eylül 2024 8 Görüntüleme

CHP Genel Merkez Heyeti Tarsus Belediyesi’ni Ziyaret Etti

CHP Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Genel Saymanı Özgür Karabat ve CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ı ziyaret etti

Ziyarete ayrıca CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür ve CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin de katıldı.

Toplantıda Tarsus Belediyesi’nin önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği projeler hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, kentin kalkınmasına yönelik çalışmalar masaya yatırıldı. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, kent için planlanan projeler hakkında detaylı bilgi sunarak, CHP heyetinin desteğinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Toplantının ardından Başkan Ali Boltaç ve CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, “Değerli Genel Başkan Yardımcılarımız ve Milletvekilimize kentimize yapmış oldukları nazik ziyaret için teşekkür ediyoruz,” şeklinde açıklamada bulundu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster