Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 18 Eylül 2024 11 Görüntüleme

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, U-60 Takımı ile Kahvaltıda Buluştu

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, kent genelinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Kentin her kesimine ulaşarak, sorunları yerinde dinleyen Başkan Boltaç, bu kez Tarsus’un U-60 takımıyla düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Keyifli ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, U-60 takımı üyeleriyle uzun uzun sohbet eden Boltaç, hem takımın taleplerini dinledi hem de belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kahvaltı programında bir konuşma yapan Başkan Boltaç, Tarsus halkına olan bağlılığını ve sahalarda vatandaşlarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Boltaç, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Sahalarda halkımla iç içeyim. Tarsus’u karış karış geziyor, vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Bugün de kentimizin U-60 takımıyla bir araya geldik. Takımımızın dile getirdiği istek ve talepleri dinleme fırsatı bulduğumuz bu buluşmada, aynı zamanda belediye olarak yürüttüğümüz faaliyetleri paylaştık. Tarsus’un her mahallesine, her köşesine hizmet götürme azmiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”


Muhtar Hüseyin Aydın’ın Doğum Günü Kutlandı

Kahvaltı etkinliğinde ayrıca Şahin Mahallesi Muhtarı ve U-60 takımı üyesi Hüseyin Aydın’ın doğum günü de unutulmadı. Samimi bir ortamda gerçekleşen kutlamada, Başkan Ali Boltaç ve tüm katılımcılar Muhtar Aydın’a tebriklerini iletti. Duygularını dile getiren Aydın, konuşmasında şunları söyledi:

“Doğum günümü kutlayan Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Ali Boltaç’a, Koordinatör Sayın Yusuf Nevruz’a ve tüm U-60 ailesine sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Bu güzel etkinlikte hep bir arada olmak beni mutlu etti. Güneşli günleri hep birlikte görmek dileğiyle, tüm canları sağlık için U-60 takımına bekliyoruz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster