İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus, Yaşam 24 Nisan 2024 12 Görüntüleme

Tarsus Ülkü Ocakları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

Tarsus Ülkü Ocakları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi

Başkan Muhittin Can Külahlı, yapılan kutlamada bir konuşma gerçekleştirerek, eğlenceli zaman geçiren tüm katılımcılara hitap etti.

Başkan Külahlı konuşmasında, “Hepiniz birer Türk Bayrağı’sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin, yere düşürmeyin” diyerek, vurguladığı milli değerlere olan bağlılığı ifade etti.

Etkinliğe, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Emre Celal GüL, Tarsus İlçe Başkanı Muhittin Can Külahlı ve İlçe Ocak Yönetimi ile birlikte TÜRKAV Başkanı Safi Karataylı’nın da katıldığı belirtildi.

Kutlamada hazır bulunan gönüldaşlara teşekkür eden Başkan Külahlı, “Ülkü Ocakları Tarsus İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğimize katılan gönüldaşlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster