Ana Sayfa Gündem, Tarsus 12 Eylül 2024 32 Görüntüleme

Gazeteci Mehmet Can Bulut, Vefatının 1. Yıl Dönümünde Anıldı

Tarsus Akdeniz Gazetesi’nin kurucusu ve ulusal basının önemli isimlerinden olan Mehmet Can Bulut, vefatının 1. yıl dönümünde anıldı
 12 Eylül 2024 Perşembe günü, Tarsus Şehir Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine, Tarsus basınının önde gelen isimleri, iş insanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasiler, ailesi ve sevenleri katıldı.
Anma töreni, merhum gazeteci Mehmet Can Bulut için okunan dualar ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Törenin ardından katılımcılara mamul ve meyve suyu ikram edildi.
Mehmet Can Bulut, uzun yıllar boyunca bölge halkının sesini ulusal medyaya duyuran bir gazeteci olarak biliniyor ve Tarsus basınının gelişimine büyük katkılarda bulunmuş bir isim olarak tanınıyordu. Onun anısına düzenlenen bu törende, merhum gazetecinin basın dünyasındaki izleri üzerine konuşmalar yapıldı.
Akkoza Medya Grubu olarak, merhum üstadımız Mehmet Can Bulut’u bir kez daha sevgi ve saygıyla anıyor, ona rahmet diliyoruz.
Bulut’un basın dünyasında ve Tarsus halkı için yaptığı hizmetlerin unutulmayacağına olan inancımızı tekrarlıyoruz. Mekânı cennet olsun.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster