Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 11 Eylül 2024 21 Görüntüleme

Öğrencilerden Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’a Ziyaret

İlköğretim Haftası etkinlikleri çerçevesinde Dr. Lütfi Kolukırıkoğlu İlkokulu heyeti, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ı makamında ziyaret etti

Ziyaret sırasında, okulun öğretmen ve öğrencileri Belediye Başkanı Ali Boltaç ile bir süre sohbet ederek, eğitim-öğretim dönemi hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Belediye Başkanı Ali Boltaç, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına dair temennilerini paylaşarak: “Dr. Lütfi Kolukırıkoğlu İlkokulu öğrencilerini belediyemizde ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Yeni eğitim yılının tüm öğrencilerimiz ve kıymetli öğretmenlerimiz için hayırlı olmasını diler, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine yürekten teşekkür ederim” dedi.

Ziyarette Başkan Boltaç, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet ederken, başarı dileklerini de iletti. Belediye Başkanı Boltaç’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür eden öğrenciler, ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster