Ana Sayfa Gündem, Kadın, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 23 Temmuz 2024 58 Görüntüleme

Tarsuslu Milli Sporcumuz Rabiya Çiçek, Avrupa Üçüncüsü Oldu

Tarsus Şahin Mahallesi’nden Rabiya Çiçek, spor kariyerine bir başarı daha ekledi.

18-22 Temmuz tarihlerinde Slovakya’nın Banska Bystrica kentinde düzenlenen Cirit Atma U-18 Avrupa Şampiyonası’nda 54.52 metre atarak Avrupa üçüncüsü oldu.

Rabiya Çiçek, bu şampiyonada gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Türkiye’yi temsil eden genç sporcu, elde ettiği bu dereceyle hem ailesini hem de antrenörlerini gururlandırdı. Çiçek, şampiyonaya hazırlık sürecinde çok yoğun bir antrenman programı uyguladı ve bu emeğinin karşılığını aldı.

Banska Bystrica’da düzenlenen şampiyonada, birçok güçlü rakiple mücadele eden Rabiya Çiçek, azmi ve kararlılığı ile ön plana çıktı. Yarışma boyunca sergilediği başarılı performans, izleyicilerden ve spor otoritelerinden büyük övgü aldı.

Rabiya Çiçek’in elde ettiği bu derece, Tarsus ve Türkiye genelinde büyük bir sevinçle karşılandı. Genç sporcunun başarısı, gençlere ilham kaynağı oldu ve spor camiasında büyük yankı uyandırdı. Rabiya, önümüzdeki dönemde katılacağı uluslararası müsabakalarda da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster