Ana Sayfa Gündem, Tarsus 18 Temmuz 2024 45 Görüntüleme

Başkan Ali Boltaç’tan Tarsus Kent Konseyi Başkanı Musa Ceylan’a Ziyaret

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus Kent Konseyi Başkanı Musa Ceylan’ı makamında ziyaret etti

Ziyarette, Kent Konseyi’nin yeni başkanı Musa Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri ile Tarsus’un daha yaşanabilir, sürdürülebilir ve katılımcı bir şehir olması için yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ali Boltaç, ziyarette yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Tarsus Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Musa Ceylan’ı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Kent Konseyi ile Tarsus’un daha yaşanabilir, sürdürülebilir ve katılımcı bir şehir olması için yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum.”

Bu ziyaret, Tarsus Belediyesi ve Kent Konseyi arasındaki işbirliğini güçlendirmek ve şehrin geleceği için birlikte atılacak adımların planlanması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster