Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 25 Haziran 2024 50 Görüntüleme

Musalla Gücü Başkanı Yusuf Gengeç Görevi Bıraktı

Musalla Gücü Spor Kulübü Başkanı Yusuf Gengeç görevi bıraktı.

Yaptığı açıklamada bir video paylaşarak şunları söyledi ;

Çok kıymetli eş dost ve arkadaşlarım, Musalla Gücü Spor Kulübümüzün sporcuları, yöneticileri ve kıymetli taraftarlarımız.
Çıktığımız bu onurlu yolda 12 maçın tamamını kazanarak 2023-2024 sezonunu 2. Amatör Küme’de şampiyon olarak tamamladık.

Kurucu Başkanımız merhum Tuncay Gengeç ile bu kulübü kurarken, gençlerimize sportif faaliyetler sunarak, onları madde bağımlılığı gibi zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmayı ve sporun birleştirici gücü ile geleceğe kazandırmayı amaçladık.

Merhum Kurucu Başkanımız Tuncay Gengeç ile bir söz vermiştik: “Bu takım ne şartlarda olursa olsun namağlup şampiyon olacak.” Verdiğimiz bu sözü tuttuk ve ligde hiç yenilmeden şampiyon olduk.

Evet, çok yorulduk, birçok engelle karşılaştık ama biz, Musalla’ya gönül vermiş futbolcularımız, antrenörlerimiz, hocalarımız, dostlarımız, arkadaşlarımız, abilerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz ve iyi insanlarla bunu başardık.

Maalesef, merhum kurucu başkanımız Tuncay Gengeç bu başarıyı göremedi.

Gelinen süreçte, ben de Yusuf Gengeç olarak, takdir edersiniz ki çok yıprandım. Bu nedenle Musalla Gücü Spor Kulübü’ndeki görevimden ayrılıyorum. Şimdiden önümüzdeki günlerde başkan olacak arkadaşımıza başarılar diliyorum diyerek, “Biz sözümüzü tuttuk” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster