Ana Sayfa Gündem 10 Haziran 2024 49 Görüntüleme

Jandarmadan Silah Kaçakçılığı Operasyonu

 Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda (7) şüpheliyi yakaladı

Jandarma ekipleri; silah kaçakçılığı suçunu önlemek amacıyla yaptığı çalışmalar sonucunda Mut ilçesinde (7) şüphelinin örgütlü olarak elinde bulundurdukları silahları satmak için müşteri arayışında olduğunu tespit etti.  Şüphelileri yakalamak ve silahları ele geçirmek amacıyla takibe başlayan ekipler düzenlediği operasyonda şüpheli şahısları yakalayarak gözaltına aldı.
Şahısların ikametinde arama yapan jandarma ekipleri (3) adet tabanca, (3) adet av tüfeği ile (196) adet fişeğe el koydu. Yakalanan şüpheli şahıslar işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster