Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 21 Mayıs 2024 92 Görüntüleme

Akkoza Medya Grubu’ndan DEM Partisi’ne Ziyaret

Akkoza Medya Grubu olarak, kısa adı DEM olan Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında, Demokrasi ve Eşitlik Partisi Tarsus İlçe Eş Başkanları Fuat Yaman ile Şilan Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldik.
Ziyarette, DEM Partisi Tarsus İlçe Eş Başkanları Fuat Yaman ile Şilan Aslan, DEM Parti Tarsus yönetim kurulundan Tarsus Belediye Meclis Üyesi ve Divan Katibi Selçuk Aykut ve parti yöneticisi Gökhan Tekin ile Tarsus’un gündemi ve DEM Partisi’nin çalışmaları üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleştirdik. İlçe Başkanı Fuat Yaman, partinin yerel projeleri ve siyasi hedefleri hakkında bilgi verirken, yönetim kurulu üyeleri de Tarsus’taki gelişmeler ve parti politikaları konusunda görüşlerini paylaştılar.
Ziyarette Akkoza Medya CEO’muz Hasan Selenoğlu’na, Rejisörümüz Erdal Alakaş, Moderatörümüz Meryem Doğut ve Foto Muhabirimiz Esma Doğan eşlik etti.
Akkoza Medya Grubu olarak Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Tarsus İlçe Teşkilatına misafirperverlikleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster