Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Yaşam 20 Mayıs 2024 41 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ÇUKUROVA İNŞAAT MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (ÇİMSATAŞ) FABRİKASINI ZİYARET ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz İlçesi Bahçeli Kürkçü Mahallesinde bulunan Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Çimsataş) Fabrikası’nı ziyaret etti
Çimsataş fabrikasında incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, yürütülmekte olan çalışmalar hakkında Genel Müdürü Fatih Erdoğan’dan bilgiler aldı, fabrikanın muhtelif kısımlarını gezdi, çalışanlarla bir süre sohbet etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Vali Pehlivan’a; Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği Başkanı Coşkun Doğmuş da eşlik etti.
1972 yılından faaliyete başlayan Çimsataş, sıcak dövme üretim, döküm üretim, iş makinası üretim, talaşlı üretim, ısıl işlem ve fren üretim tesisleri ile ülkemizde ve dünyada sayılı entegre tesislerinden biri olarak, 80 dekarlık arazi üzerine kurulu 3 ana fabrikada 874 kişiye istihdam sağlanmakta, ürettiği iş makinası ve otomotiv ana sanayi parçalarını sektördeki lider firmalara ve 18 ülkeye ihraç etmektedir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster