Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 26 Şubat 2024 81 Görüntüleme

BURAK ÖZDİLDEN AKKOZA MEDYA’YA SEÇİM ÖNCESİ DEĞERLENDİRME

https://youtu.be/EPBpRwDZbt4?si=LGpD5IT1zkdsfrLM
Tarsus İyi Parti İlçe Başkanı Burak Özdil, Akkoza Medya Mikrofonlarımıza Seçim Öncesi Değerlendirme Yaptı
Tarsus İyi Parti İlçe Başkanı Burak Özdil, yaklaşan yerel seçimler öncesinde seçim gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Özdil, partisinin belediye başkan adayını ilk açıklayan parti olduklarını ve aday adaylığı sürecinden bu yana Mehmet Yunus Seven isminin Tarsus’ta tanınmışlığı ve bilinirliği sebebiyle tercih edildiğini belirtti.
Özdil, adaylık sürecinden itibaren sahada aktif bir şekilde çalıştıklarını ve meclis üyeleri listesini de son güne kadar titizlikle hazırlayıp ilçe seçim kuruluna sunduklarını ifade etti. Listelerin oluşumunda parti içi çekişmelerin yaşanmamasından memnuniyet duyduğunu vurgulayan Özdil, adayların tam bir Tarsus mozaiği oluşturduğunu dile getirdi.
Meclis üyeleri adaylarına teşekkürlerini sunan Özdil, adaylarının hizmet anlayışını “çelik gibi” olarak nitelendirdi ve partisinin iktidar olmayı hedeflediğini, bunun için de sahada aktif bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Adaylarının arkasında olduklarını ve seçime “tabela Partisi” olmaya değil, iktidar olmaya geldiklerini ifade eden Özdil, 31 Mart günü halkın teveccüh göstereceğine inandıklarını ve Tarsus’un İyi belediyeciliğe kavuşacağını söyledi.
Son olarak, Tarsus seçmenine seslenen Özdil, iradelerini en makul adayı seçmek için kullanmaları çağrısında bulunarak, doğru kararı vereceklerine olan inancını dile getirdi.
Özdil’in açıklamalarıyla, Tarsus İyi Parti’nin seçim öncesi kararlılığı ve halka olan güveni bir kez daha gözler önüne serildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster