Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 6 Aralık 2023 111 Görüntüleme

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil, Yerel Seçimlere Kendi Adaylarıyla Katılacaklarını Duyurdu

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil, İYİ Parti’nin Genel İdare Kurulu kararıyla 04.12.2023’te aldığı oy çokluğuyla yerel seçimlere kendi adaylarıyla gireceklerini açıkladı. Özdil, dün gerçekleştirdiği basın açıklamasında, Tarsuslu hemşerilerine müjde vererek, “İkili çekişme ve kabilecilik savaşlarından sıkılan vatandaşlar bizi iyi anlayacak. Tarsus’ta 3. yol olarak size tercih hakkı sunacağız. Bu yol, eşit mesafe, eşit hizmet ve sizlerin hakkını yine sizlere sunacak bir yoldur” dedi.

 

Özdil, Tarsus’un belirli siyasetçilerin tekeline geçtiğini ifade ederek, İYİ Parti’nin çözüm odaklı ve iletişimi yüksek bir anlayışla Tarsus’ta yerel iktidar olacağını belirtti. Ayrıca, Belediye Başkan Adayları, Belediye Meclis Üye Listesi ve İlçe Yönetimi ile birlikte hizmete hazır olduklarını vurguladı.

 

Son olarak, Tarsuslu vatandaşları İYİ Parti’nin yerel iktidarına davet eden Özdil, “Sizleri 3. Yol İYİ PARTİ YEREL İKTİDARINA davet ediyor, Allah’a emanet ediyoruz” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil’in Basın açıklaması metni aşağıdadır:

“HÜR ve MÜSTAKİL SEÇİM

Sevgili Tarsuslu hemşehrilerim, 04.12.2023(DÜN) GENEL İDARE KURULUMUZ’dan oy çokluğu ile yerel seçimlere kendi adayımızla girme kararı alınmıştır. Bunu siz tüm TARSUS’a müjdelemek isteriz.

İkili çekişmenin, kötü ile daha kötüsü arasında kalınmışlığın çaresi olmaktan gurur duyuyoruz.

Bir tarafta kırk senedir aynı yüzler , diğer tarafta kabilecilik savaşlarının arasında sıkışan vatandaşlar bizi çok iyi anlayacaktır.

Tarsus sanki belirli siyasetçilerin tekeline geçmiş, kendilerinden başka kimse irade sahibi olmasın telaşındalar.

Biz ise 3. Yol olarak size tercih hakkı sunacağız. Bu yol herkese eşit mesafe, eşit hizmet ve sizlerin hakkını yine sizlere sunacak bir yoldur.

İYİ Parti, yerel seçimlerde ovasından, dağına tüm Tarsus’ta baştan aşağıya çözüm odaklı, iletişimi yüksek, her an sizlerin içerisinde YERELDE İKTİDAR olacaktır.

Belediye Başkan Adayımız, Belediye Meclis Üye Listemiz, İlçe Yönetimimiz ile sizlere hizmet vermek için heyecan içindeyiz.

Sizleri 3. Yol İYİ PARTİ YEREL İKTİDARINA davet ediyor, Allah’a emanet ediyoruz.”

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster