İçel
Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus 24 Nisan 2024 16 Görüntüleme

23 Nisan’da Tarsus’ta Renkli Bir Şenlik “Çocuk Bisiklet Şenliği”

“Tadeka Spor ve TABİT ile Mersin Çocuk Festivali’nde Büyük Bir Heyecan & Çocuk Bisiklet Şenliği “

Mersin Çocuk Festivali kapsamında, Tadeka Spor Kurulu ve Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu (TABİT) iş birliğiyle düzenlenen Çocuk Bisiklet Şenliği, 23 Nisan Salı günü saat 16.30’da başladı.
Heyecan dolu etkinlik, Cumhuriyet Meydanı’nda başladı ve tur Rasim Dokur Bacasında sona erdi.


Katılımcı çocuklar, renkli bisikletleriyle bu özel etkinliğe katılarak hem eğlenceli vakit geçirdi hem de spor yapmanın keyfini yaşadı.
Bisiklet turunun sonunda, çocuklara su, kek ve katılım belgeleri sunularak başarıları kutlandı. Ayrıca, tüm katılımcılara özel madalyonlar takılarak, bu anlamlı gün birlikte kutlandı.

Çocuk Bisiklet Şenliği, çocukların spor yapma alışkanlığını teşvik etmenin yanı sıra sağlıklı yaşam bilincini de pekiştirdi. Katılımcıların heyecanla beklediği bu özel etkinlik, çocukların mutlu ve keyifli bir gün geçirmelerine olanak tanıdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster