Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 20 Kasım 2023 178 Görüntüleme

2.ULUSLARARASI TARSUS FESTİVALİ ŞAHMERAN YILI KÜLTÜR PARK ETKİNLİKLERİ ÇOCUKLARA EĞLENCELİ ANLAR YAŞATTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Ev Sahipliğinde Renkli Başlangıç:
” 2. Uluslararası Tarsus Festivali Şahmeran Yılı”
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 2. Uluslararası Tarsus Festivali, Şahmeran temalı bir açılış töreniyle başladı.
Şahmeran Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen festival, 3 gün boyunca kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak.
Festival kapsamında, Kültür Park etkinlik alanında gerçekleştirilen çocuk etkinlikleri büyük ilgi çekti. Saat 13.00-16.30 arasında düzenlenen çocuk eğlence oyun atölyeleri, müzik animasyon, geleneksel oyunlar ,kukla gösterileri , tiyatro gösterileri gösterileriyle dolu dolu geçti.
Ayrıca, saat 15.00-16.30 arasında Şahmeran öğrenci sanat atölyeleri, Çiğdem Odabaşı ve Haldun Açıksözlü’nün Tarsuslu Şahmeran resim sergisi, kısa film gösterimleri ve masal anlatımları da festivaldeki kültürel çeşitliliği artırdı.
Çocuklar, etkinliklerle dolu geçen festivalde heyecanlı ve mutlu anlar yaşarken, aileler de çocuklarıyla birlikte keyifli zaman geçirme fırsatı buldu.
Festivalin 3 gün boyunca devam edeceği ve birçok sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapacağı belirtilirken, Tarsus halkı ve ziyaretçiler, bu renkli etkinliklere katılarak kültürel bir şölenin parçası olacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster