Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 2 Ekim 2023 74 Görüntüleme

2. ULUSLARARASI TARSUS FESTİVALİ ile İLGİLİ MUHTARLARA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2.si düzenlenecek olan Uluslararası Tarsus Festivali için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor

‘Şahmeran Yılı’nda Buluşalım’ mottosuyla 17-18-19 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek festival ile ilgili olarak Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda, muhtarların katılımı ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıya konuşmacı olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, Büyükşehir Belediyesi Kent Katılımı ve Sivil Toplum ile İlişkiler Şube Müdürü Çağan Coşkuner ve Kültür Hizmetleri ve Sanat Toplulukları Şube Müdürü Eylem Matyar katıldı.


Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, Tarsus Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, MESKİ Şube Müdürlerinden Hasan Baltacı, Tarsus-Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, Türkiye Muhtarlar Derneği Tarsus Şube Başkanı Turgay Benli ve muhtarların katılım gösterdiği toplantıda konuşan Bengi İspir Özdülger, 3 gün dolu dolu geçecek festival programı ile ilgili bilgi verdi.

Oldukça yoğun katılım beklenen festival programında atölye çalışmaları, söyleşiler, konserler, dans gösterileri, halk oyunları, sergiler ve daha birçok etkinliğin yapılacağını belirten Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, kentin farklı noktalarına açılacak stantlara, üretici kadınların katılım göstermesini istediklerini belirtti.Toplantıda söz alan muhtarlar ise görüş ve önerilerini ilettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster