Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 25 Temmuz 2024 69 Görüntüleme

Ziya Körüklü’den, Ali Mahir Başarır’a Sert Sözler

Tarsus Belediyesi MHP Meclis Üyesi Ziya Körüklü, CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın bugün yaptığı basın açıklamasına sert tepki gösterdi.

Körüklü, Başarır’ın basın açıklamasında MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi 154 kişilik şikayet dosyası ile alakalı hedef gösterdiğini iddia ederek kınadığı sözlerine yanıt verdi.
MHP Tarsus Belediyesi Meclis Üyesi Ziya Körüklü sosyal medya üstünden yaptığı paylaşımda ; “Sayın Başarır! Biz sizi CHP içerisindeki komitecilikten tanıyoruz.

Biz seni şehit cenazesinde kıkır kıkır gülüşünden biliyoruz. Biz senin Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden çıkan işçilerin mağduriyetlerindeki rahatlığını hatırlıyoruz. Biz senin Selahattin Demirtaş’a, Osman Kavala’ya bakışını ve duygusal hissiyatını seziyoruz.

Cumhuriyetin kurucusu, ebedi başkomutanımız, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ten dem vurup, Dem Parti ile kent uzlaşısı adı altında ittifak yaptığınızı da biliyoruz.
Bu hadiseler üzerine konuşacak olursak, kimin kimi kınaması gerek? Cevabını zamanı gelince elbet yüce Türk milleti verecektir. Tüm dava arkadaşlarıma selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster