Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 23 Temmuz 2024 54 Görüntüleme

Yusuf Nevruz “Tarsus Belediyesi Genel Koordinatörü Oldu”

Hayırlı Olsun, Yusuf Nevruz “Tarsus Belediyesi Genel Koordinatörü Oldu”
Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Mezarlıklar ve Cenaze İşleri Birimi Müdürü Yusuf Nevruz, Tarsus Belediyesi Genel Koordinatörü olarak atanarak yeni bir görev üstlendi.
Nevruz’un bu göreve atanması, yerel yönetimdeki tecrübesinin ve başarılı yönetim anlayışının devam edeceği anlamına geliyor. Yusuf Nevruz, Mezarlıklar ve Cenaze İşleri Birimi’nde uzun yıllar boyunca gösterdiği başarılı performansla tanındı.
Bu süre zarfında, birimin operasyonel süreçlerini etkin bir şekilde yöneterek önemli projelere imza attı. Şimdi, Tarsus Belediyesi’ne Genel Koordinatör olarak katılarak, bu tecrübesini daha geniş bir çerçevede kullanması bekleniyor.
Nevruz’un yeni görevinde, Tarsus Belediyesi’nin çeşitli projelerinde kilit bir rol oynaması ve çözüm odaklı yaklaşımlarıyla fayda sağlaması öngörülüyor. Belediye yetkilileri, Nevruz’un deneyim ve bilgi birikiminin, Tarsus’un şehir gelişimi ve hizmet kalitesine önemli katkılarda bulunacağına inanıyor.
Yusuf Nevruz’un atanmasıyla birlikte, Tarsus Belediyesi’nin mevcut projelerinin yanı sıra yeni projelerle ilgili stratejik planlamaların da yapılması bekleniyor. Nevruz’un, genel koordinatörlük görevi süresince, Tarsus’un daha verimli ve etkili bir yönetim anlayışıyla yönlendirilmesine katkıda bulunması hedefleniyor.
Ayrıca Yeni Mezarlıklar ve Cenaze İşleri Birim Müdürü ise Tevfik Yılmaz oldu. Hem Yusuf Nevruz’a hem de Tevfik Yılmaz’a yeni görevlerinde Akkoza Yazı Ailesi Olarak Başarılar Diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster