Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kadın, Tarsus, Yaşam 5 Haziran 2024 116 Görüntüleme

Yunus Emre İlkokulu Öğrencileri Döbreli Şam Tatlı’yı Ziyaret Ett

Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi kapsamında Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Tarsusi Lezzetler” etkinliğinde, Yunus Emre İlkokulu öğrencileri Gülizar Kayda’nın sahibi olduğu Dobreli Şam Tatlı isimli işletmeyi ziyaret etti.

Etkinlikte, öğrenciler Tarsus’un yerel lezzetlerinden olan şam tatlısının yapımı hakkında işletme sahibi Gülizar Kayda tarafından bilgilendirildi. Öğrenciler, tatlı yapım sürecini yerinde gözlemleyerek, Tarsus’un meşhur şam tatlısının tadına baktılar.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bu tür etkinliklerin öğrencilerin yerel kültürlerini tanımaları ve geleneksel lezzetlerin yaşatılması açısından önemli olduğunu vurguladı. Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Kurum işletmecisi Gülizar Kayda’ya, öğrencilere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster