Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 12 Ağustos 2024 53 Görüntüleme

YILDIRIM’dan BOLTAÇ’a

 MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım, yayımladığı bültende, Tarsus Belediye Başkanlığının 01.08.2024 tarih ve E-49350717-900-154812 sayılı OLUR yazısı ile Tarsus Belediyesi bünyesindeki; Muhtarlık işleri Müdürlüğü ,Plan Proje Müdürlüğü ,Tarımsal Hizmet Müdürlüğü ,Dış ilişkiler Müdürlüğü ve Afet İşleri müdürlüklerinin 30.08.2024 tarihi itibariyle “KAHRAMAN GÜLEK” mahallesinde bulunan Tarsus Belediyesi yerleşkesinde faaliyet göstereceği konusun da açıklama yaptı.
MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Mehmet Yıldırımın Yaptığı Basın Açıklaması şu şekilde ; Tarsus Belediye Başkanlığının 01.08.2024 tarih ve E-49350717-900-154812 sayılı OLUR yazısı ile Tarsus Belediyesi bünyesindeki; Muhtarlık işleri Müdürlüğü ,Plan Proje Müdürlüğü ,Tarımsal Hizmet Müdürlüğü ,Dış ilişkiler Müdürlüğü ve Afet İşleri müdürlüklerinin; 30.08.2024 tarihi itibariyle “KAHRAMAN GÜLEK” mahallesinde bulunan Tarsus Belediyesi yerleşkesinde faaliyet göstereceği konusunu öğrenmiş bulunmaktayız.,
Söz konusu Müdürlüklerin nerede konuşlandırılacağı Tarsus Belediye idaresinin insiyatifinde olmakla birlikte ,bu müdürlüklerden hizmet alan vatandaşlarımızın ;ulaşım ve hizmet alma kalitesini en üst seviyeye çıkarmak ta Tarsus Belediyesi idaresinin sorumluluğundadır.
Bu anlamda söz konusu müdürlüklerde işi olan vatandaşlarımızın 55 km uzaklıkta olan “KAHRAMAN GÜLEK” mahallemize gitmeleri söz konusudur. “KAHRAMAN GÜLEK” mahallemize ve çevresindeki mahallelerde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet verilmek isteniyorsa ;mevzuata uygun bir şekilde bir koordinasyon müdürü görevlendirilerek bu hizmetler verilebilir.
Söz konusu müdürlükler; Tarsus Belediyesi yerleşkesinden taşınmadan da hizmet verebilir .Tarsus Belediyesi içerisindeki iç çatışmaların faturasını Tarsus Halkına kesmek yanlıştır.
Söz konusu Müdürlüklerin ,”KAHRAMAN GÜLEK” mahallemize taşınmasıyla ilgili detaylı açıklamanın kamuoyu ile paylaşılmasını ayrıca Tarsus Belediye Başkanı Sayın Ali BOLTAÇ‘ın bu kararı tekrar gözden geçireceğine ve bu yanlışı düzelteceğine TARSUS HALKI adına umut ediyoruz ifadeleri yer aldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster