İçel
Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Tarsus, Yaşam 21 Aralık 2023 63 Görüntüleme

YEŞİLÇAM’IN EMEKTARI “CEVDET ARIKAN” DUALAR İLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Cevdet Arıkan, Bugün 20 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 14.00’te Yeşil Mahalle Güney Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.


Cevdet Arıkan Tosun Paşa, Kibar Feyzo, Gırgır Ali, İstasyon, Çeşme, Ben de Özledim gibi yaklaşık 120 filmdeki başarılı performanslarıyla hafızalara kazındı. Tarsus’un yetiştirdiği önemli oyunculardan biri olan Arıkan, uzun bir oyunculuk kariyerinin ardından Tarsus’ta tedavi gördüğü hastanede 76 yaşında dün hayata veda etti.

Sanatçımız Cevdet Arıkan’ın cenaze töreni, Bugün 20 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 14.00’te Yeşil Mahalle Güney Mezarlığı’nda düzenlendi. Yüzlerce kişinin katılımıyla dualar eşliğinde Yeşilçam’ın emektarı son yolculuğuna uğurlandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster