İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 8 Aralık 2022 193 Görüntüleme

Yabancı Uyruklu Öğrenciler Müftümüzü Ziyaret Etti

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde 25 farklı ülkeden öğrencinin öğrenim gördüğü Tarsus Uluslararası Ashab-ı Kehf Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Müftülüğümüzü ziyaret etti.
Moğolistan, Çeçenistan, Cibuti, İran ve daha birçok yabancı uyruklu öğrenci okul müdürleri ve Tarsus Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri nezaretinde Tarsus Müftümüz Ali Can’ı ziyaret ettiler.
Tarsus Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün öncülüğünde Tarsus’taki tarihi ve kültürel mekanlar ile kurum ve kuruluşları ziyaretleri kapsamında Müftülüğümüzü ziyaret eden yabancı uyruklu öğrencileri makamında kabul eden Tarsus Müftümüz Ali Can öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftümüz Ali Can, “Farklı ülkelerden gelerek Türkiye’de eğitimine devam eden öğrencilerimizi misafir etmekten mutluluk duyuyoruz.
Ülkemizde alacağınız her türlü kazanımları kendi ülkelerinizde farklı mesleklerde icraata dökerek faydalı birer bireyler olmanız bizlerin en büyük temennisidir. İnsanlara ve ailenize faydalı olmanız bizleri sevindirecek ve onurlandıracaktır.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster