Ana Sayfa Gündem, Kültür, Magazin, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 5 Aralık 2023 96 Görüntüleme

Vedat Günyar’ın “İlk Adım Sergisi” Büyük İlgi Gördü

Tarsus’un sevilen isimlerinden Op. Dr. Vedat Günyar’ın, Dünya Rekorlar Kitabına girmesi planlanan “İlk Adım Sergisi”, muazzam bir katılımla açıldı.

Sergi, Mersin’in üzümlü kavşağında bulunan Ayana restoranda 4 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak. Doğumlarını yaptırdığı 2 bin 500’ün üzerinde çocuğun ilk ayakkabılarının sergilendiği bu özel etkinlik, Tarsus halkını bir araya getirdi. Doğum Uzmanı Op. Dr. Vedat Günyar’ın uzun yıllara yayılan meslek hayatında yaptığı doğumların ardından, çocukların ilk adımlarını attığı ayakkabılar sergilendiği bu müthiş anılar barındıran sergi unutulmaz anılara ev sahipliği yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de katılım gösterdiği açılış törenine, birçok aile, çocuklar, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, siyasiler ve yüzlerce kişi ilgi gösterdi.

Açılış konuşmasında Günyar, “Bu sergi, benim meslek hayatımın özel anılarını ve çocukların ilk adımlarını içeriyor. Her bir çocuğun hayatına tanıklık etmek, benim için büyük bir onur. Sergiyi ziyaret eden herkese teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster