İçel
Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Kadın, Kültür, Sağlık, Spor, Yaşam 14 Aralık 2022 234 Görüntüleme

VALİ’DEN AMATEM ‘E ZİYARET

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, MERSİN ALKOL VE MADDE BAĞIMLILIĞI TEDAVİ MERKEZİNİ (AMATEM) ZİYARET ETTİ
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, İlimizin Yenişehir İlçesinde bulunan, bağımlılıktan kurtulmak isteyen vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunan, uygun fiziki koşullarda, bilimsel kurallar ve kabul görmüş yaklaşımlar çerçevesinde standart bir bakım sunmak, hasta ve yakınlarının tedavi sırası ve sonrasında rehabilitasyon programlarına katılımlarını sağlayarak, hastaların sosyal yaşama dahil olmalarını teşvik etmek amacıyla hizmet veren Mersin Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi’ni (AMATEM) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
AMATEM’e gelişinde, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ceviz, Başhekim Op. Dr. Özgür Ozan Karak, Başhekim Yardımcıları ve kurum personeli tarafından karşılanan Vali Pehlivan, daha sonra Merkez bünyesinde yer alan servisleri gezdi, tedavi süreci devam eden hastaları ziyaret etti, yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı, personele çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.
Vali Pehlivan, Mersin Valiliğinin himayesinde Halk Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle yürütülen “Akıllı Uğraşlar Projesi” kapsamında AMATEM bünyesinde açılan dokuma, çanak-çömlek, el işi, bitki yetiştiriciliği ve spor alanlarında yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgiler alarak incelemelerde bulundu.
Vali Pehlivan’a, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster