İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Spor, Yaşam 3 Aralık 2022 186 Görüntüleme

VALİ PEHLİVAN’A 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ZİYARETİ

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya beraberinde Nihat Sözmen Bakım ve Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi sakini Fıratcan Şahin ve Ayşe Kafes ile birlikte Valimiz Ali Hamza Pehlivan’ı Valilik makamında ziyaret etti.
Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Özel Sporcular Masa Tenisi Müsabakalarında Türkiye genelinde 1. ve 3., Bölge’de 1. ve İl’de 1. olarak çok sayıda madalya ve ödül alan Fıratcan Şahin ve Özel Sporcular Yüzme Müsabakalarında Bölge’de 1. ve İl’de 1. olarak madalya ve ödül alan Ayşe Kafes ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Vali Pehlivan, sporcularımıza başarılar diledi.
Devletimizin ilgili kurum ve kuruluşları aracılığıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalara, maddi ve manevi destekte bulunmaya devam ettiğini belirten Vali Pehlivan, ziyaretine gelen engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm engelli bireylerin “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nü kutladı, hayır ve iyiliklere vesile olmasını diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster