İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Yaşam 17 Şubat 2024 41 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN’IN EŞİ YILDIZ PEHLİVAN HANIMEFENDİ, KORUYUCU AİLELERİN YANINDAKİ YABANCI UYRUKLU ÇOCUKLARIN UYUMUNA YÖNELİK ÇALIŞTAY’A KATILDI

Valimiz Ali Hamza Pehlivan’ın Eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile UNICEF tarafından düzenlenen “Koruyucu Ailelerin Yanındaki Yabancı Uyruklu Çocukların Uyumuna Yönelik Çalıştay”a katıldı.
Çalıştay‘da yabancı uyruklu çocukların uyum sürecine ilişkin sunumlar yapıldı, sorunların çözümüne yönelik öneriler ve atılması gereken adımlar başta olmak üzere ilgili birçok konuda değerlendirmelerde bulunuldu.
Çalıştaya; Vali Pehlivan’ın eşi Yıldız Pehlivan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Ayşegül Yıldırım Kara, Aile Yanında Destek Hizmetleri Daire Başkanı Çiğdem Ünlü Çeber, Aile ve Sosyal Hizmet Uzmanları, 15 İlden Aile ve Sosyal Hizmetlerde Koruyucu Aile Biriminde görevli meslek mensupları ve koruyucu aile katıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster