İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Kültür, Yaşam 9 Mart 2023 143 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN YENİŞEHİR MENTEŞ MAHALLESİNDE ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan hanımefendi ile birlikte, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, 23.08.2008 günü görev yaptığı Sakarya İlinde Şehit olan Polis Memuru Ahmet Sargın’ın, İlimiz Yenişehir İlçesi Menteş Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.
Ziyarette, Şehidimiz Ahmet Sargın ve bütün şehitlerimiz için dualar edildi. Şehidimizin eşi Ayşe Sargın, oğlu Yusuf Sargın, gelini Sonay Sargın ile görüşen Vali Pehlivan, başta Şehidimiz Ahmet Sargın olmak üzere bütün Aziz Şehitlerimiz ile ebediyete irtihal etmiş olan Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ederek ailelerimize sabır ve başsağlığı diledi. Şehidimizin eşi Ayşe Sargın’a Türk bayrağı takdim etti.
Vali Pehlivan’a, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya eşlik etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster