İçel
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Yaşam 25 Kasım 2022 193 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN VE EŞİ YILDIZ PEHLİVAN, ÖĞRETMENLERİN YAPTIĞI ESERLERDEN OLUŞAN RESİM SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Valimiz Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi, Suphi Öner Öğretmenevi’nde öğretmenlerin yaptığı eserlerden oluşan resim sergisinin açılışını yaptı, birbirinden güzel resimleri inceleyerek eser sahibi öğretmenleri tebrik etti, Öğretmenler Gününü kutladı.
Vali Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, öğretmenler ile birlikte kurdele keserek resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.
Vali Pehlivan, “Bu serginin oluşturulmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Burada bulunan öğretmenlerimizin ve sizlerin şahsında bütün öğretmenlerin bir kere daha öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.“ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster